• 050 5533 426
HUOMIO HYvinvointialan yrittäjät jotka kaipaavat lisää uusia asiakkaita
Näiden 5 yleisen virheen takia hyvinvointialan yrittäjien on miltein mahdotonta saada vähintään 25 uutta asiakasta lisää joka kuukausi
Näiden 5 yleisen virheen takia hyvinvointialan yrittäjien on miltein mahdotonta saada vähintään 25 uutta asiakasta lisää joka kuukausi

Viimein! Ota selvää mikä estää sinua saamasta vähintään 25 uutta asiakasta lisää joka kuukausi

  • TIETOSI OVAT 100% TURVASSA. EMME KOSKAAN JAA TAI MYY TIETOJASI. TÄMÄ ON LUPAUS.  
YHTEISTYÖSSÄ
hYVIN RAJOITETUN AJAN VOIT LADATA ILMAISEN KOPION EKSKLUSIIVISESTA OPPAASTAMME...
5 tuhoisaa virhettä uusasiakashankinnassa jotka pitävät hyvinvointialan yrittäjien ajanvarauskalenterin tyhjänä
Tässä eksklusiivisessa oppaassa paljastamme sinulle:
  • Ylivoimaisesti suurin syy miksi hyvinvointialan yrittäjät eivät onnistu saamaan vähintään 25 uutta asiakasta lisää kuukaudesta toiseen - vaikka he yrittäisivät kuinka kovasti!
  • Miksi sinun ei kannata KOSKAAN luottaa henkilöihin jotka kertovat tuloksellisen markkinoinnin vaativan aina pitkää sitoutumista ja mitä sinun pitäisi tehdä sen sijaan, jotta näet tuloksia nopeasti
  • Rehellinen TOTUUS vähintään 25 uuden asiakkaan hankkimisesta joka kuukausi ja miksi se voi olla niin paljon helpompaa kuin olet koskaan kuvitellut!
  • Ja paljon, paljon muuta!
Näin yrittäjät kommentoivat opastamme

“Tämä opas ei onneksi ollut pelkkä mainoslehtinen vaan todella antoi uusia ajatuksia omaan toimintaan. Hyvin kirjoitettu ja jäsennelty kokonaisuus, kiitos.”

- Jaakko

Saat pääsyn HETI tähän silmiä avaavaan ilmaiseen oppaaseen kun toimit nyt
Se on yksinkertaista: täytä nyt yhteystietosi yläpuolella olevaan lomakkeeseen ja me lähetämme oppaan suoraan sähköpostilaatikkoosi.
  • Me kunnioitamme yksityisyyttäsi emmekä koskaan jaa, myy tai vuokraa tietojasi kenellekään. Tietosi ovat 100% turvassa. Tämä on lupaus.

Tietosuojaseloste | Minivalmennukset Jani Rantala Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. © 2023.