•  +358505533426

 HUOMIO TERVEYS- JA HYVINVOINTIALAN YRITYKSET JOTKA HALUAVAT UUSIA ASIAKKAITA MUUALTAKIN KUIN GOOGLE-HAKUJEN JA SUOSITTELUIDEN KAUTTA  

Viimein! Kuinka saada terveys- ja hyvinvointialan yrittäjänä vähintään 10—25 uutta asiakasta automaattisella tavalla ilman kalliita, riskialttiita ja monimutkaisia markkinointiyhteistöitä jopa vain 30 päivän aikana - Tulostakuulla!

Lunasta ILMAINEN 30 minuutin strategiapuhelu asiantuntijamme kanssa löytääksesi valmiin systeemin, jota seuraamalla askel askeleelta tulet saamaan helposti vähintään 10—25 uutta asiakasta automaattisella tavalla seuraavan 30 päivän aikana (Puhelun arvo 199€)
YHTEISTYÖSSÄ
As Seen In

Asiakkaidemme tuloksia 👇

Toimme Nooralle luvatun vähimmäismäärän asiakkaita 30 päivän kampanjan avulla!

Jouduimme keskeyttämään Tarun kampanjan kesken ajanvarauskalenterin mennessä täysin tukkoon!

Toimme Jerelle luvatun vähimmäisasiakasmäärän jo ensimmäisen 7 päivän aikana!

Toimme Jyrkille yli 3-kertaisen määrän enemmän asiakkaita luvattuun vähimmäismäärään nähden!


Täytimme Irenen ajanvarauskalenterin vain muutaman päivän kampanjan avulla!


Toimme Artulle yli 15 uutta asiakasta kuukauden aikana!


Viimein... Nopea & yksinkertainen malli saada vähintään 10—25 uutta asiakasta automaattisella tavalla kuukaudesta toiseen!

Oletko kyllästynyt odottelemaan uusia asiakkaita vain suositteluiden ja Googlen hakutuloksien kautta? Oletko koittanut aiemmin mainontaa, mutta et ole saanut riittäviä tuloksia? Oletko kyllästynyt suurien mainostoimistojen tarjouksiin pitkistä yhteistyösopimuksista, joissa korkean hintalapun lisäksi mainitaan "emme voi luvata markkinoinnilla mitään tuloksia, mutta teemme parhaamme"?

Jos et ole vielä menettänyt täysin toivoasi, niin saatat vielä kuitenkin tavoitella vähintään 10—25 uutta asiakasta palveltavaksi seuraavan 30 päivän aikana. Me Minivalmennuksilla autamme erityisesti hyvinvointialan yrittäjiä saamaan lisää uusia asiakkaita lyhimmässä mahdollisessa ajassa.


Viimeisen 2 vuoden aikana olemme auttaneet yli 100+ hyvinvointialan yritystä 3 eri maassa saamaan jatkuvana virtana vähintään 10—25 uutta asiakasta joka kuukausi ilman monimutkaisia markkinointisuunnitelmia, turhia yrityksiä ja epäonnistumisia. Me olemme kytkeneet kehittämämme systeemin itsellemme ja saaneet vähintään 10—25 uutta asiakasta joka kuukausi Personal training ja ravintovalmennusasiakkaiksi ja lisäksi olemme auttaneet myös asiakkaitamme (kauneushoitoloita, parturi-kampaamoita, kosmetologeja, esteettisiä sairaanhoitajia, kiropraktikkoja, osteopaatteja, fysioterapeutteja, naprapaatteja, hierojia, personal trainereita, terapeutteja jne.) tekemään saman ja me voimme tehdä saman myös teidän yrityksellenne. 

Seuraa vain meidän yksinkertaista systeemiä menestyäksesi & tulet välttämään kalliit ja hyvin riskialttiit markkinointiyhteistyöt!

Vähintään 10—25 uuden asiakkaan saaminen vain 30 päivän aikana voi olla paljon helpompaa kuin kuvittelet. Monet hyvinvointialan yrittäjät eivät yksinkertaisesti tiedä oikeita askelia tavoitteen saavuttamiseksi, joka johtaa epäluuloisuuteen ja turhaan työhön tekemällä asioita, jotka eivät tuo tuloksia. Me olemme tehneet kaiken raskaan työn puolestasi, joten sinun täytyy vain seurata meidän systeemiä askel askeleelta ja tulet saamaan vähintään 10—25 uutta asiakasta seuraavan 30 päivän aikana. Et säästä pelkästään vain aikaa, vaan kun seuraat ohjeistustamme tarkasti, tulet myös saavuttamaan paljon parempia tuloksia kuin voisit koskaan saavuttaa yksin.

79% hyvinvointialan yrittäjistä eivät tule koskaan saavuttamaan vähintään 10—25 uutta asiakasta tasaisesti kuukaudesta toiseen ilman oikeanlaista apua 

Valitettavasti, 79% hyvinvointialanyrittäjistä eivät tule koskaan saavuttamaan vähintään 10—25 uutta asiakasta jatkuvana virtana kuukaudesta toiseen. Se ei ole heidän vikansa, heitä ei ole vain opetettu käyttämään tehokkaasti uusimpia digitaalisen myynnin ja markkinoinnin työkaluja oikealla tavalla. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla näin teidän kohdalla. Me pystymme näyttämään läpinäkyvästi miten me pystyimme tuomaan asiakkaallemme jopa 78 uutta ajanvarausta kuukaudessa ja miten pystyt saamaan samankaltaisia hurjia tuloksia myös itsellesi käyttäen samaa kehittämäämme systeemiä. Varaa strategiapuhelusi tänään jotta näet miten voit saavuttaa samanlaisia tuloksia ja tehdä sen paljon nopeammin kuin kuvittelit sen koskaan olevan mahdollista.

Tässä on lyhyesti tärkeimmät asiat jotka käymme kanssasi läpi ILMAISESSA 30 minuutin strategiapuhelussa...

 • VAROITUS: Saatat olla vakavassa vaarassa menettää rahasi riskialttiisiin markkinointiyhteistöihin Oletko harkinnut suurta markkinointitoimistoa yhteistyökumppaniksi? Huono idea! Me näytämme miksi tämä on SUURI virhe ja miten voit helposti hävitä tuhansia euroja ilman minkäänlaisia oikeita, mitattavia tuloksia (jotka näkyisivät myös yrityksesi kassassa!)
 • Todistetusti toimiva systeemimme jonka avulla olemme tuoneet jopa 78 uutta asiakasta palveluyritykselle vain 30 päivässä  Me paljastamme sinulle ajattomat strategiamme, joiden avulla olemme auttaneet lukuisia hyvinvointialanyrittäjiä ja itseämme saamaan vähintään 10—25 uutta asiakasta 30 päivän aikana jatkuvalla tavalla viimeisten 2 vuoden aikana
 • Musertavat virheet joihin miltein kaikki hyvinvointialan yrittäjät sortuvat Miltein jokainen uusia asiakkaita haluava hyvinvointialan yrittäjä sortuu näihin yleisiin, mutta tuhoisiin virheisiin - ota selvää mitä ne ovat, jotta voit itse välttää nämä!
 • 3 yksinkertaista vinkkiä uusien asiakkaiden hankintaan sosiaalisesta mediasta ilman uuvuttavaa ja jatkuvaa somettamista  Nämä strategiat voivat auttaa sinua säästämään VUOSIA aikaa somettamiselta ja samalla tehostavat asiakashankintaasi nopeammin kuin ajattelit sen olevan mahdollista
 • Vanhat myytit ja suoranaiset valheet joita kuulet edelleen suurilta markkinointitoimistoilta Moni hyvinvointialan yrittäjä uskoo edelleen näihin vanhanaikaisiin strategioihin ja suoranaisiin valheisiin uusasiakashankinnasta joita suurten markkinointitoimistojen myyjät kertovat rahankiilto silmissä – selvitä mitä ne ovat jotta voit suojella itseäsi ja yritystäsi 

Säästä itseäsi vuosia kestävältä turhalta yrittämiseltä ja kalliilta virheiltä käyttämällä meidän todistetusti toimivaa systeemiämme vähintään 10—25 uuden asiakkaan hankkimiseksi joka kuukausi

Miksi tuhlata vuosia turhaan yrittäen yksin löytää keinoa onnistua? Me olemme tehneet kaiken sinulle valmiiksi, joten voit säästää aikaa ja saada paljon parempia tuloksia kun otat asiantuntijamme avun vastaan ja käytät meidän todistetusti toimivaa systeemiämme, jonka avulla saat vähintään 10—25 uutta asiakasta joka kuukausi. Se on kuin oikotie, jonka avulla voit samaan aikaan myös vähentää aikaa vievää somettamista, jotta sinulle jää enemmän aikaa läheistesi kanssa.

Oletko valmis ottamaan vastaan vähintään 10—25 uutta asiakasta (tai jopa enemmän!) joka kuukausi? Tällöin sinulle jää myös enemmän vapaa-aikaa kun et joudu jatkuvasti stressaamaan mistä saat seuraavat asiakkaasi. Jos tämä kuulostaa hyvältä, varaa itsellesi oma strategiapuhelu asiantuntijamme kanssa kun vielä voit. 

Tässä on toinen maistiainen siitä mitä voit odottaa kun varaat oman ILMAISEN strategiapuhelusi kanssamme...

 • Kylmä & kova totuus suurista markkinointitoimistoista Me paljastamme mitä oikeasti tapahtuu kulissien takana ja miksi 10—25 uuden asiakkaan saaminen kuukausitasolla ennustettavalla tavalla voi näyttäytyä suurille markkinointitoimistoille ylitsepääsemättömän vaikealta lupaukselta (kerromme myös miksi he syyttävät lupauksien antajia huijareiksi!)
 • 7 pientä vinkkiä uusien seuraajien houkuttelemiseksi sosiaalisesta mediasta nopeasti ja helposti Me olemme käyttäneet näitä vinkkejä ja strategioita nostaaksemme asiakkaidemme sometilien seuraajien määrää jotta he voivat saada entistä useampia silmäpareja seuraamaan heidän työtään jokaisena päivänä - nyt sinä voit tehdä myös saman!
 • Miksi suuri markkinatoimisto ei ole aina kaikista paras vaihtoehto yrityksellesi Suuret markkinointitoimistot saavat aikaan parhaimpia tuloksia? Väärin! Me näytämme mitä sinun täytyy ottaa huomioon markkinointitoimistoa valitessa ja mihin sinun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota hyvinvointialan yrittäjänä
 • Oleellinen tekijä uusien asiakkaiden hankintaan niin nopeasti kuin vain mahdollista  Tämä jokaista hyvinvointialan yrittäjää koskettava tekijä on äärimmäisen tärkeässä roolissa vähintään 10—25 uuden asiakkaan hankkimiseksi kuukausittain ja ilman sitä olet tuomittu epäonnistumaan - varmista, että sinulla on tämä tekijä käytössäsi keinolla millä hyvänsä!
 • Mitä sinun EI kannata KOSKAAN tehdä kun haluat vähintään 10—25 uutta asiakasta kuukausittain automaattisella tavalla Pyydän, älä KOSKAAN tee tätä samaa virhettä jonka me teimme aiemmin kun yritimme saada vähintään 10—25 uutta asiakasta kuukausittain (paitsi jos haluat pysyä stressaantuneena VUOSIA pidempään kuin sinun oikeasti tarvitsee)

Meidän "Sinun täytyy olla hullu!" -takuumme sinulle hyvä hyvinvointialan yrittäjä

Kun aloitat yhteistyön Minivalmennuksien kanssa, emme koskaan tarjoa sinulle ratkaisuksi jotain tuotetta tai palvelua. Sen sijaan, me tarjoamme sinulle lopputuleman eli vähintään 10—25 uutta asiakasta lisää automaattisella tavalla 30 päivän aikana. Kanssamme maksat aina vain näkyvistä tuloksista, et mistään muusta. Me tarjoamme sinulle ennen kaikkea selkeitä, mitattavia ja ennustettavia tuloksia sen jälkeen, kun olemme ensin varmistaneet, että pystymme niitä sinulle 100% varmuudella systeemimme avulla tuomaan.

Me olemme erikoistuneet auttamaan vain hyvinvointialan yrittäjiä, jonka takia meille on kertynyt runsaasti tietoa nykyisiltä yli 100+ hyvinvointialan asiakkaaltamme siitä, miten erinomaisesti systeemimme toimii markkinoilla. Tätä samaa tietoa et löydä suurilta markkinointitoimistoilta. Toimimme aina täysin läpinäkyvästi, tulospohjaisesti ja menestyvää kumppanuutta rakentaen.

Jos me ei olla vielä tavattu, niin mun nimi on Jani Rantala...

Entisenä Personal trainerina & ravintovalmentajana tiedän tarkalleen, miltä tuntuu pohtia iltaisin, mistä seuraava asiakas tulisi. Vaikka kuinka hienoa asia itsensä pomona oleminen onkin, on turha kiistää sitä tosiasiaa, ettei mikään ole yrittäjänä varmaa.

Pelko takaisin palkkatöihin palaamisesta jos joku pitää pyörät tehokkaasti pyörimässä, mutta samaan aikaan myös stressitason ennätyskorkealla.

Onneksi yrittäjyyden ei tarvitse olla tätä... silloin kun markkinointi ja myynti on kunnossa. Näissä kahdessa haluan auttaa sinua hyvä - jotta voit itse voida myös hyvin, eikä vain asiakkaasi.

Ota tarjoukseni vastaan ja lunasta ilmainen strategiapuhelu, joka saattaa muuttaa elämäsi suunnan, joskus jopa hyvin merkittävälläkin tavalla.

Näin asiakkaamme kommentoivat yhteistyötä kanssamme...

Meidän lupauksemme vähintään 10—25 uudesta asiakkaasta 30 päivän kampanjan avulla automaattisella tavalla herättää jatkuvasti kasvavassa määrin kiinnostusta, mutta myös paljon epäilyä.

Tällainen epäily ei ole ollenkaan huono asia, nimittäin mielestäni skeptisyys on fiksun henkilön luonteenpiirre. Skeptinen pitääkin aluksi olla kaikkea uutta kohtaan, se on erittäin toivottavaa.

Halutaan kuitenkin omalta osaltamme tarjota riittävästi tietoa meidän toiminnastamme potentiaalisille asiakkaille läpinäkyvällä tavalla, jotta mahdollisen skeptisyyden voi antaa vaihtua pikkuhiljaa mielenkiinnoksi, ja lopulta myös innostukseksi - jos sille antaa mahdollisuuden.

Haluamme esitellä asiakkaiden aitoja kokemuksia meistä, ennen kaikkea videomuodossa - tällaiset videomuotoiset arvostelut ovat mielestäni aidoimpia mahdollisia kokemuksien kuvailuja, koska valitettavasti maailmassa on olemassa myös yrityksiä, jotka "feikkaavat" asiakaskokemukset kirjoittamalla ne itse.

Se on erittäin valitettavaa ja tästä syystä halutaan itse käyttää näitä videomuotoisia kokemuksia niin usein kuin ikinä pystymme.

Videolla keskustelen Nooran kanssa yhteistyöstämme 👇

Videolla keskustelen Tonin kanssa yhteistyöstämme 👇

Videolla keskustelen Mikon kanssa yhteistyöstämme 👇

Videolla keskustelen Elisan ja Tarjan kanssa yhteistyöstämme 👇

Videolla keskustelen Harrin kanssa yhteistyöstämme 👇

Näin asiakkaamme kommentoivat strategiapuhelua...

“Haluan vielä kiittää tämän päiväisestä tapaamisesta, sain sen avulla monta uutta ideaa liiketoimintaamme. Systeeminne kuulostaa erittäin lupaavalta ja aion vielä "myydä" idean kollegalle, jonka jälkeen olemme valmiita aloittamaan. Kiitos kun ette tyrkyttänyt mitään vaan annoitte enemmänkin syitä järkeillä tilannetta itse ja oivaltaa asioita. Suosittelin teitä jo parille tutullekin.”

- Helena

Lunasta ILMAINEN strategiapuhelu, joka ei velvoita jatkotoimiin (Arvo 199€)

Tässä ilmaisessa strategiapuhelussa asiantuntijamme keskustelevat henkilökohtaisesti kanssasi tilanteestasi ja siitä kuinka voimme auttaa myös sinua saamaan vähintään 10—25 uutta asiakasta joka kuukausi automaattisella tavalla hyvinvointialan yrittäjänä lyhimmässä mahdollisessa ajassa.


Tässä on vielä muutamia poimintoja jotka tulet oivaltamaan ILMAISEN strategiapuhelun aikana...

 • Kuinka saada vähintään 10—25 uutta asiakasta automaattisella tavalla vain 30 päivän aikana ilman kalliita, riskialttiita tai monimutkaisia markkinointiyhteistöitä

 • Tarkka systeemimme jonka avulla asiakkaamme ovat päässeet tyhjästä ajanvarauskalenterista täyteen bookatuksi - jonka jälkeen he ovat aloittaneet rekrytoinnin! 

 • Suurin ongelma jonka takia asiakkaamme tulevat luoksemme ja joka pitää heidän kalenterinsa tyhjänä - huolimatta siitä, vaikka he koittaisitvat mitä ratkaisuksi!

Tämä on VAIN hyvinvointialan yrittäjille ketkä ovat motivoituneita saamaan vähintään 10—25 uutta asiakasta joka kuukausi lyhimmässä mahdollisessa ajassa - paikkoja on vain rajoitetusti. Normaalisti veloitamme tällaisesta puhelusta 199 euroa + ALV. Täytä nyt yhteystietosi alapuolella olevaan lomakkeeseen välttääksesi pettymyksen ja lunasta oma ILMAINEN strategiapuhelusi, ennen kuin kadotat tämän sivun internetin syövereihin. 👇