• 045 4900 730

Huomio palveluyritykset jotka tarvitsevat uusia asiakkaita...

Ilmainen valmennus: Näin voit saada uusia asiakkaita kuukaudesta toiseen ilman suositteluja, Googlea, jatkuvaa somettamista tai mainostoimistoja... vaikka olisit jo koittanut aiemmin lukuisia erilaisia keinoja ja joutunut pettymään

Huomio palveluyritykset jotka tarvitsevat uusia asiakkaita...

Näin voit saada uusia asiakkaita kuukaudesta toiseen ilman suositteluja, Googlea, jatkuvaa somettamista, buukkauspalveluita tai mainostoimistoja... vaikka olisit jo koittanut aiemmin lukuisia erilaisia keinoja ja joutunut pettymään

Ilmaisen valmennuksen avulla näet konkreettiset vaiheet, joiden avulla voit rakentaa oman automatisoidun myyntiputken, jonka avulla jo yli 150+ yritystä 3 eri maasta lukuisilta eri toimialoilta saavat uusia asiakkaita ennustettavalla tavalla kuukaudesta toiseen.

Saat selkeän ja toimivan strategian, jonka voit kopioida heti käyttöösi ja saavuttaa samanlaisia huikeita tuloksia omassa liiketoiminnassasi.

Kyllä kiitos! Tilaan ilmaisen koulutuksen ja hyväksyn Minivalmennukset-yrityksen tietosuojaselosteen sekä vahvistan, että tietoni voidaan tallentaa ja käyttää Minivalmennukset-yrityksen viestintään liittyen. Voin koska vain poistua listalta yhdellä klikkauksella.

🔒TIETOSI OVAT 100% TURVASSA. EMME KOSKAAN JAA TAI MYY TIETOJASI. TÄMÄ ON LUPAUS.

Matkassa mukana auttamassa yrittäjiä menestymään 👇

hYVIN RAJOITETUN AJAN Tarjoamme ilmaisen valmennuksen, jossa jaamme salaisuutemme yli 150+ yrityksen menestyksen takaa...

3 tuhoisaa virhettä uusasiakashankinnassa, jotka pitävät palveluyritysten kalenterin tyhjänä

Tässä ainutlaatuisessa valmennuksessa paljastamme sinulle:

 • Ylivoimaisesti suurin syy miksi osa palveluyrityksistä eivät onnistu saamaan uusia asiakkaita kuukaudesta toiseen haluamaansa määrää - vaikka he yrittäisivät kuinka kovasti!

 • Miksi sinun ei kannata KOSKAAN luottaa henkilöihin jotka kertovat tuloksellisen mainonnan vaativan aina suurta mainosbudjettia ja mitä sinun pitäisi tehdä sen sijaan, jotta näet tuloksia nopeasti pienelläkin budjetilla

 • Mitä yhtä tekijää muuttamalla voit tehostaa uusasiakashankintaa

  huolimatta mistä kanavista tai millä keinoin tavoittelet uusia asiakkaita - tästä harvat tietävät!

 • B2B-yritykset: Rehellinen TOTUUS vähintään 1-5 uuden asiakkaan saamisesta joka kuukausi ja miksi se voi olla niin paljon helpompaa kuin olet koskaan kuvitellut

 • B2C-yritykset: Rehellinen TOTUUS vähintään 10-25 uuden asiakkaan saamisesta joka kuukausi ja miksi se voi olla niin paljon helpompaa kuin olet koskaan kuvitellut

 • Ja paljon, paljon muuta...

Oletko vielä epäileväinen? Ei hätää, se on täysin luonnollista ja asiaankuuluva...

Näin yrittäjät kommentoivat automatisoidun myyntiputken toimintaa 👇

Irene | Hieronta

 • Tyhjästä ajanvarauskalenterista täyteen buukatuksi 3 viikossa

Irenellä on nykyään käytössä oma systeemi, jonka avulla hän saa uusia asiakkaita kuukaudesta toiseen. Hän pystyy täysin vaikuttamaan oman ajanvarauskalenterin täyttöasteeseen ilman mainostoimistoja, suositteluja, verkostoja tai hintojen polkemista alas.

Pia | Esteettiset pistoshoidot

 • Ajanvarauskalenteri täyteen buukatuksi seuraaviksi viikoiksi vain 1 viikossa

Pia tekee potentiaaliselle asiakkaalle alkukartoituksen ennen hoitosuositusta. Pia hyödyntää omaa automatisoitua myyntiputkea, jonka avulla hän saa automaattisesti uusia varauksia ajanvarauskalenteriin silloin kun niitä tarvitsee. Valmennuksen avulla hänellä on tehokas ja itselle sopiva tapa myydä palveluitaan alkukartoituksen aikana.

Arttu | Personal trainer

 • 10+ asiakasta erittäin kilpailulla alalla vain 30 päivän aikana

Automatisoitu myyntiputki etsii Artulle muutoksesta kiinnostuneet henkilöt ja varaa ajan heille hänen ajanvarauskalenteristaan. Näin hän pääsee keskustelemaan vain potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja keskittymään palvelunsa myyntiin.

Noora | Kauneushoitola

 • 15+ uutta asiakasta kalliimpaan luksuskasvohoitoon pienellä paikkakunnalla vain 30 päivän aikana

Automatisoitu myyntiputki toi Nooralle 15+ uutta asiakasta luksuskasvohoitoon paikkakunnalla, jossa asuu vain jotain tuhansia ihmisiä. Näin hän pääsee keskittymään vain maksavien asiakkaiden palvelemiseen. Suurin osa asiakkaista varasi heti seuraavan ajan käytyään kerran vastaanotolla.

Harri | Hyvinvointihypnoosi

 • Monen eri ongelman ratkaisusta vain yhden ongelman asiantuntijaksi

 • Lopulta toiminimen muutos osakeyhtiöksi yrityksen kasvaessa

Harri on toiminut alalla pitkään ja pystyy ratkaisemaan useita eri ongelmia. Valmensimme Harria keskittymään vain yhden ongelman ratkaisuun erinomaisella tavalla, jotta hän saa uusia asiakkaita tehokkaasti. Automatisoitu myyntiputki etsii muutoksesta kiinnostuneita henkilöitä ja varaa ajan suoraan Harrin ajanvarauskalenterista. Näin hän pääsee keskittymään vain palvelustaan kiinnostuneiden henkilöiden kanssa keskustelemiseen ja ihmisten auttamiseen. Lopulta Harri vaihtoi toiminimen osakeyhtiöksi ja tarjoaa nykyään 2 erilaista palvelua saman ongelman hoitoon kannattavalla tavalla.

Mikko | Osteopaatti

 • Suuresta skeptisyydestä huolimatta täyteen buukatuksi vain 3 viikossa

Mikko ei voinut uskoa silmiään, kun lähetimme hänelle automatisoidun myyntiputken hyväksyttäväksi ennen kuin julkaisemme sen. Hän oli tehnyt markkinointia aina eri tavalla, jonka takia uudenlainen tapa ymmärrettävästi mietitytti häntä. Rohkaisimme häntä kokeilemaan jotain uutta, nimittäin jos hän jatkaisi vain samaan vanhaan tapaan, hän saisi samanlaisia tuloksia kuin aiemmin. Lopulta automatisoitu myyntiputki toi hänelle runsaasti uusia asiakkaita ja hän oli tyytyväinen, kun uskalsi kokeilla jotain uutta.

Taru | Hieronta

 • Epäilyksistä huolimatta täyteen buukatuksi vain 2 viikossa

Taru avasi uuden toimipisteen, jonne täytyi saada nopeasti uusia asiakkaita. Hän oli epäileväinen automatisoitua myyntiputkea kohtaan siihen asti, kunnes varauksia alkoi tulemaan kalenteriin. Jouduimme lopuksi sulkemaan automatisoidun myyntiputken ennen aikaisesti, koska tarjolla olevat ajat olisivat menneet jo kuukauden päähän.

Minivalmennukset-tiimi


Me autamme sinua uusien asiakkaiden saamisessa

Image

Jani Rantala / Päävalmentaja


Autan rohkeita, aitoja ja rehellisiä yrityksiä saamaan uusia asiakkaita automatisoidun myyntiputken avulla.

Tavoitteeni on, että jokaisella yrityksellä on mahdollisuus saada tuloksekas automatisoitu myyntiputki omaan käyttöönsä ilman tarvetta mainostoimistojen palveluille.

Image

Jukka Toivonen / Valmentaja


Olen auttanut lukuisia yrityksiä osaamisensa tuotteistamisessa. Autan yrityksiä paketoimaan osaamisensa haluttavaksi muutokseksi, jotta he saavat selkeyden markkinointiin ja myyntiin.

Image

Antti Peltonen / Psyykkinen valmentaja

Olen valmentanut yli 400+ psyykkistä valmentajaa Suomeen ja lisäksi kirjoittanut Psyykkinen valmennus -kirjan. Autan yrittäjiä nostamaan hyvinvointiaan ja huolehtimaan omasta jaksamisestaan.

Image

Santeri Latikka / Valmentaja

Autan yrityksiä saamaan selkeyden markkinoinnin ja myynnin automatisointiin, jotta he pystyvät vapauttamaan aikaansa ihmisten auttamiseen.

Näin asiakkaamme kommentoivat apuamme...

Näin yrittäjät kommentoivat ilmaista valmennusta

“Hieman skeptisenä osallistuin taas tähänkin uuteen koulutukseen, mutta luottamus rakentui lopulta.. tämä koulutus avasi silmiä tavalla, jota en olisi aiemmin uskonut"

- Paula

Saat pääsyn HETI tähän silmiä avaavaan ilmaiseen valmennukseen kun toimit nyt

Se on yksinkertaista: täytä nyt yhteystietosi yläpuolella olevaan lomakkeeseen ja me lähetämme koulutuksen suoraan sähköpostilaatikkoosi.

 • Me kunnioitamme yksityisyyttäsi emmekä koskaan jaa, myy tai vuokraa tietojasi kenellekään. Tietosi ovat 100% turvassa. Tämä on lupaus.

Tietosuojaseloste | Minivalmennukset Jani Rantala Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. © 2024.