• 050 5533 426

HUOMIO Valmentajat, konsultit ja palveluyritykset (B2B & B2C) jotka OVAT VALMIITA OTTAMAAN uusasiakashankinnan omiin käsiin

Ilmainen koulutus: Näin voit saada uusia asiakkaita kuukaudesta toiseen ilman suositteluja, Googlea, jatkuvaa somettamista tai mainostoimistoja... vaikka olisit jo koittanut aiemmin lukuisia erilaisia keinoja ja joutunut pettymään


Ilmainen koulutus valmentajille, konsulteille ja palveluyrityksille (B2B & B2C):

Näin voit saada uusia asiakkaita kuukaudesta toiseen ilman suositteluja, Googlea, jatkuvaa somettamista, buukkauspalveluita tai mainostoimistoja... vaikka olisit jo koittanut aiemmin lukuisia erilaisia keinoja ja joutunut pettymään

Ilmaisen koulutuksen avulla näet konkreettiset vaiheet, joiden avulla voit rakentaa oman automatisoidun myyntiputken, jonka avulla jo yli 150+ yritystä 3 eri maasta lukuisilta eri toimialoilta saavat uusia asiakkaita ennustettavalla tavalla kuukaudesta toiseen.

Saat selkeän ja toimivan strategian, jonka voit kopioida heti käyttöösi ja saavuttaa samanlaisia huikeita tuloksia omassa liiketoiminnassasi.

Kyllä kiitos! Tilaan ilmaisen koulutuksen ja hyväksyn Minivalmennukset-yrityksen tietosuojaselosteen sekä vahvistan, että tietoni voidaan tallentaa ja käyttää Minivalmennukset-yrityksen viestintään liittyen. Voin koska vain poistua listalta yhdellä klikkauksella.

🔒TIETOSI OVAT 100% TURVASSA. EMME KOSKAAN JAA TAI MYY TIETOJASI. TÄMÄ ON LUPAUS.

YHTEISTYÖSSÄ

Joitain asiakkaidemme huikeita muutostarinoita 👇

Irene | Hieronta

 • Tyhjästä ajanvarauskalenterista täyteen buukatuksi 3 viikossa

Irenellä on nykyään käytössä oma systeemi, jonka avulla hän saa uusia asiakkaita kuukaudesta toiseen. Hän pystyy täysin vaikuttamaan oman ajanvarauskalenterin täyttöasteeseen ilman mainostoimistoja, suositteluja, verkostoja tai hintojen polkemista alas.

Pia | Esteettiset pistoshoidot

 • Ajanvarauskalenteri täyteen buukatuksi seuraaviksi viikoiksi vain 1 viikossa

Pia tekee potentiaaliselle asiakkaalle alkukartoituksen ennen hoitosuositusta. Rakensimme Pialle oman systeemin, jonka avulla hän saa automaattisesti uusia varauksia ajanvarauskalenteriin. Varmistimme myös, että hänellä on tehokas ja itselle sopiva tapa myydä alkukartoituksen aikana.

Arttu | Personal trainer

 • 10+ asiakasta erittäin kilpailulla alalla vain 30 päivän aikana

Toimme Artulle uusia asiakkaita erittäin kilpailulla alalla. Rakensimme hänelle oman systeemin, joka etsi muutoksesta kiinnostuneet henkilöt ja varasi ajan heille hänen ajanvarauskalenterista.

Noora | Kauneushoitola

 • 15+ uutta asiakasta kalliimpaan luksuskasvohoitoon pienellä paikkakunnalla vain 30 päivän aikana

Toimme Nooralle 15+ uutta asiakasta luksuskasvohoitoon paikkakunnalla, jossa asuu vain joitain tuhansia ihmisiä. Suurin osa asiakkaista varasi heti seuraavan ajan käytyään kerran vastaanotolla.

Harri | Hyvinvointihypnoosi

 • Monen eri ongelman ratkaisusta vain yhden ongelman asiantuntijaksi

 • Lopulta toiminimen muutos osakeyhtiöksi yrityksen kasvaessa

Harri on toiminut alalla pitkään ja pystyy ratkaisemaan useita eri ongelmia. Päätimme keskittyä vain yhden ongelman ratkaisuun erinomaisella tavalla. Lopulta Harri vaihtoi toiminimen osakeyhtiöksi ja tarjoaa nykyään 2 erilaista palvelua saman ongelman hoitoon kannattavalla tavalla.

Mikko | Osteopaatti

 • Suuresta skeptisyydestä huolimatta täyteen buukatuksi vain 3 viikossa

Mikko ei voinut uskoa silmiään, kun lähetimme hänelle Minivalmennukset-systeemin hyväksyttäväksi ennen kuin julkaisemme sen. Hän oli tehnyt markkinointia aina eri tavalla, jonka takia uudenlainen tapa ymmärrettävästi mietitytti häntä. Rohkaisimme häntä kokeilemaan jotain uutta, nimittäin jos hän jatkaisi vain samaan vanhaan tapaan, hän saisi samanlaisia tuloksia kuin aiemmin. Lopulta kampanja oli menestys ja hän sai runsaasti uusia asiakkaita.

Taru | Hieronta

 • Epäilyksistä huolimatta täyteen buukatuksi vain 2 viikossa

Taru avasi uuden toimipisteen, jonne täytyi saada nopeasti uusia asiakkaita. Hän oli epäileväinen koko Minivalmennukset-systeemiä kohtaan siihen asti, kunnes varauksia alkoi tulemaan kalenteriin. Jouduimme lopuksi sulkemaan kampanjan ennen aikaisesti, koska tarjolla olevat ajat olisivat menneet jo kuukauden päähän.

hYVIN RAJOITETUN AJAN Tarjoamme ilmaisen koulutuksen, jossa jaamme salaisuutemme yli 150+ yrityksen menestyksen takaa...

3 tuhoisaa virhettä uusasiakashankinnassa, jotka pitävät valmentajien, konsulttien ja palveluyritysten kalenterin tyhjänä

Tässä eksklusiivisessa koulutuksessa paljastamme sinulle:

 • Ylivoimaisesti suurin syy miksi osa valmentajista, konsulteista ja palveluyrityksistä eivät onnistu saamaan uusia asiakkaita kuukaudesta toiseen haluamaansa määrää - vaikka he yrittäisivät kuinka kovasti!

 • Miksi sinun ei kannata KOSKAAN luottaa henkilöihin jotka kertovat tuloksellisen mainonnan vaativan aina suurta mainosbudjettia ja mitä sinun pitäisi tehdä sen sijaan, jotta näet tuloksia nopeasti pienelläkin budjetilla

 • Mitä yhtä tekijää muuttamalla voit tehostaa uusasiakashankintaa

  huolimatta mistä kanavista tai millä keinoin tavoittelet uusia asiakkaita - tästä harvat tietävät!

 • B2B-yritykset: Rehellinen TOTUUS vähintään 1-5 uuden asiakkaan saamisesta joka kuukausi ja miksi se voi olla niin paljon helpompaa kuin olet koskaan kuvitellut

 • B2C-yritykset: Rehellinen TOTUUS vähintään 10-25 uuden asiakkaan saamisesta joka kuukausi ja miksi se voi olla niin paljon helpompaa kuin olet koskaan kuvitellut

 • Ja paljon, paljon muuta...

Hei.. 👋 jos me ei olla vielä aikaisemmin tavattu...Nimeni on Jani Rantala ja olen minivalmennukset.fi perustaja.

Autan valmentajia, konsultteja ja palveluyrityksiä (B2C & B2B) saamaan uusia asiakkaita muualtakin kuin suositteluista tai verkostoista ilman tarvetta jatkuvasti somettaa tai polkea hintoja alas. Olemme auttaneet jo yli 150+ yritystä 3 eri maassa Minivalmennukset-systeemin eri versioiden avulla saamaan uusia asiakkaita ennustettavalla tavalla kuukaudesta toiseen. Tiimissämme työskentelee nykyään yhteensä 4 henkilöä ja haluamme keskittyä jokaiseen asiakkaaseen täydellä sydämellä. Tästä syystä valikoimme asiakkaat ja valmennamme vain rajattua määrää kerrallaan.

Haluamme auttaa rohkeita, aitoja ja rehellisiä yrityksiä automatisoimaan uusasiakashankintaa ilman tarvetta mainostoimistoille. Missiomme on, että jokaisella yrityksellä on mahdollisuus saada tuloksekas automatisoitu myyntiputki omaan käyttöönsä. Tarjoamme kokonaisvaltaisen ja valmiin mallin, joka on kytkettävissä suoraan käyttöön pienin muokkauksin ilman tarvetta aloittaa alusta. Näin on mahdollista saada uusia asiakkaita pienimmässä mahdollisessa ajassa. Tarjoamme sopiville yrityksille valmiit strategiat, tehokkaat ohjelmistot ja täyden tuen oman tuottoisan uusasiakashankinta-systeemin rakentamiseksi valmennuksemme avulla - takuun turvin.

-Jani

Näin yrittäjät kommentoivat ilmaista koulutusta

“Hieman skeptisenä osallistuin taas tähänkin uuteen koulutukseen, mutta luottamus rakentui lopulta.. tämä koulutus avasi silmiä tavalla, jota en olisi aiemmin uskonut"

- Paula

Saat pääsyn HETI tähän silmiä avaavaan ilmaiseen koulutukseen kun toimit nyt

Se on yksinkertaista: täytä nyt yhteystietosi yläpuolella olevaan lomakkeeseen ja me lähetämme koulutuksen suoraan sähköpostilaatikkoosi.

 • Me kunnioitamme yksityisyyttäsi emmekä koskaan jaa, myy tai vuokraa tietojasi kenellekään. Tietosi ovat 100% turvassa. Tämä on lupaus.

Tietosuojaseloste | Minivalmennukset Jani Rantala Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. © 2024.